image
ENDE STEEL

Kurumsal

ENDE STEEL 20 yıllık bilgi ve birikimi ile uzun yıllar kazanılan tecrübesi ile 2019 yılında kurmuş olduğu 1500 metrekare kapalı alan soğuk çekme fabrikası ve Ankara Ostim sanayi bölgesindeki şube(depo)su ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Ende steel, makine imalat, otomotiv, otomotiv yan sanayi ve inşaat sektörlerinin ihtiyacı olan, Karbon çelikleri, alaşımlı çelikler, sementasyon çelikleri, ıslah çelikleri, paslanmaz ve yay çelikleri, tel üretimi ve tedarikini sağlamaktadır.

Konusunda uzman mühendis ve ekipmanları ile kesitlerine ve kullanım alanlarına bağlı olarak istenilen kalitelerde, sıcak haddelenmiş, soğuk çekilmiş, kabuk soyulmuş çeliklerin üretimini, gerek tedariğini yurtiçinden veya ithalat ile sağlayarak sanayimizin hizmetine sunmaktadır.

Hakkımızda
ENDE STEEL

BLOG

image

Otomat Çeliği Nedir?

Otomat çelikleri, genellikle hızlı talaş alma işleminde talaşların kırık çıkmasıyla, talaşlı imalat maliyetleri düşük çeliklerdir. Taşıdıkları kolay işlenebilirlik özelliklerinden dolayı, bu çelikler çok milli veya revolver torna tezgahlarında yapılan boyuna ve alın tornalama, diş açma, matkapla delme, raybalama gibi talaş kaldırma işlemlerine en uygun çelikler olarak tanımlanırlar.

Detaylar
image

Otomat Çeliklerinin Sınıflandırılması

Detaylar
image

Otomat Çeliklerine Uygulanan İşlemler

Detaylar
image

Otomat Çeliklerinin Kullanım Alanları

Detaylar

EndeSteel

EndeSteel, NPI ve NPU Profiller, H, IPE ve UPE Profiller, Kare Profiller, T, Lama ve Kare Demiri, Dikdörtgen Profiller, Çesitkenar Kösebentler, Siyah Sac, Galvaniz Sac, Baklavali Sac, DKP, HRP, Su Borusu, Sanayi Borusu, Dogalgaz Borusu, kesim büküm islemleri, ferforje ürün gruplarinin yaninda çelik çati ve çelik konstrüksiyon projelendirme uygulama ve taahhüt hizmetleride sunmaktadir.

Bize Ulaşın
image
Ende Steel

Ürünlerimiz

E-BÜLTEN KAYIT

Gelişmelerden haberdar ol